Cijferz

You are here: Home » Werken bij Cijferz
woensdag, 22 jan 2020

Werken bij Cijferz

E-mailadres Afdrukken PDF

Ben jij enthousiast en gedreven en wil je jouw kennis en vaardigheden op financieel en fiscaal terrein graag ten volle benutten? Wij nodigen je uit om bij ons te solliciteren. Ben je gedreven en wil jij je graag vakinhoudelijk verbreden en verdiepen? Wij bieden je alle ruimte en mogelijkheden daarvoor.

Kies je voor Cijferz, dan ga je voor professionaliteit, kwaliteit en een “hands-on mentaliteit”, voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Bij ons is humor en plezier in het werk minstens zo belangrijk als goed contact met collega’s en opdrachtgevers. Wij streven ernaar om onze brede range aan boeiende klanten in het MKB optimaal te bedienen. Past dat ook bij jou? Zet dan de stap en solliciteer op één van onze interessante vacatures. Wij hebben regelmatig diverse mogelijkheden voor ervaren krachten, maar ook voor starters en stagiaires.

 

Solliciteren

Heb jij interesse in één van onze vacatures. Mail dan jouw motivatie voor de functie, voorzien van CV naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je kunt je sollicitatie ook sturen naar:
Cijferz  Accountants & Fiscalisten, Postbus 81, 4100 AB, Culemborg. Voor meer informatie over de organisatie, vacatures of stagemogelijkheden kun je contact opnemen met Martin Oomen.


Vacatures

 

Vacature Assistent Accountant

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij op onze accountantsafdeling een nieuwe medewerker voor 4 tot 5 dagen per week.

Ben je enthousiast en gedreven en wil je jouw kennis en vaardigheden op financieel en fiscaal terrein graag ten volle benutten? Wil jij je vakinhoudelijk verbreden en verdiepen? Wij bieden je alle ruimte en opleidings- mogelijkheden daarvoor.

Kies je voor Cijferz, dan ga je voor professionaliteit, kwaliteit, een “hands-on mentaliteit”, voor persoon- lijke aandacht en betrokkenheid. Bij ons is humor en plezier in het werk minstens zo belangrijk als goed contact met collega’s en opdrachtgevers. Wij streven ernaar om onze brede range aan boeiende cliënten in het MKB optimaal te bedienen. Past dat ook bij jou? Zet dan de stap en solliciteer op deze interessante vacature.

 

Taken

  • Het samenstellen van jaarrekeningen en rapportages (in teamverband)
  • Het verzorgen van fiscale aangiften
  • Controle- en advieswerkzaamheden
  • Het onderhouden van contacten met onze cliënten

 

Je beschikt over:

  • Een afgeronde HBO-opleiding (of hiervoor studerend) BE/AC of daarmee vergelijkbare opleiding
  • Enige jaren werkervaring in accountancy
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Een ruime mate van verantwoordelijkheidsgevoel Ervaring en affiniteit met geautomatiseerde werkprocessen

 

Solliciteren

Heb jij interesse in onze vacature stuur dan jouw motivatie voorzien van CV naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of naar; Cijferz Accountants & Fiscalisten • Boschweg 4 • 4105 DL Culemborg
Voor meer informatie over de organisatie of deze vacature kun je contact opnemen met Martin Oomen, 0345-547700.